🔸مهمترین هدف آمریکا، تغییر نظام سیاسی ایران از غرب ستیز به #غربگراست. برای این منظور مهم ترین راهبرد او از دولت دوم احمدی نژاد تا کنون بویژه در دولت تدبیر و امید، راهبرد #نفوذ بوده است. یعنی عناصر کارکشته غربگرا چنان در لایه های تصمیم سازی و تصمیم گیری نظام نفوذ می کنند و مشورتهای غلط حرفه ای می دهند و تصمیمات غلط حرفه ای می گیرند تا ملت و حکومت به این باور برسند که جز سازش با نظام سلطه راهی برای ادامه حیات وجود ندارد.

🔰 این پروژه در پوشش اعتراضات بنزینی، قرار بود در پنج گام محقق شود:

🔺 گام اول) ایجاد التهابات اجتماعی و شورشهای خیابانی. در این زمینه کافی است فقط به برخی اقدامات دولت غربگرای روحانی دقت کنید:
🔴 سخنان ساختار شکنانه رییس جمهور در یزد در چند محور:
   ۱_ تضعیف شورای نگهبان: " لااقل اجازه بدید مردم رنگ لباسشون را خودشون انتخاب بکنند!!"
   ۲_ حمله به سپاه پاسداران:" اینکه اسلحه داشته باشی، پول داشته باشی، روزنامه و رسانه هم داشته باشی، حتماً فساد میآورد."
فراموش نمی کنیم که حسن روحانی در بازدید از ارتش با کنایه گفت:" خوبی شما ارتشیها این است که در سیاست دخالت نمی کنید!!!" 
هاشمی رفسنجانی در خاطراتش از مخالفت اساسی و دیرینه روحانی با سپاه مطالب جالبی نقل می کند.
   ۳_ زنده کردن نام یاغی و طاغی انقلاب، محمد خاتمی در سخنرانی یزد
   ۴_داستان مشکوک گرانی بدون اطلاع قبلی بنزین دقیقاً در شب میلاد پیامبر اعظم و امام صادق (علیهماالسلام) بدون پیوست امنیتی و آمادگی نیروهای انتظامی و بعد اظهار بی اطلاعی!!! جالبتر اینکه ایشان دو روز بعد از آشوبها می گوید:" من توقع خرابیهای بیشتری داشتم!!" و شاید به همین امید بود که در خلال اغتشاشات کد می دهد که " دوربینهای امنیتی ما از فاصله دور پلاک خودرو و چهره اشخاص را شناسایی و ثبت می کند!!!" 

🔺 گام دوم): اقدام مجلس به تصویب طرحهای دو یا سه فوریتی برای بازگرداندن قیمت بنزین به قبل. در این زمینه متأسفانه هر دو طیف _به اصطلاح_ اصولگرا و اصلاح طلب درصدد بودند که با ارائه و تصویب طرح خود، خود را ناجی ملت معرفی کنند!!! که اگر این طرحها تصویب میشد عده ای از نمایندگان مجلس و وزرای دولت و چه بسا شخص رییس جمهور، تهدید به استعفا می کردند و مقدمات یک جنگ داخلی فراهم میشد.
♦️ در همین راستا استفاده فراوان رییس جمهور ، سخنگوی دولت و وزرا در این چند ماهه اخیر از  ترکیب " با نظر مقام معظم رهبری" افکار عمومی را آماده کردند تا بار منفی تصمیمات اشتباه و شوک ناگهانی اقتصادی خود را بر دوش ایشان بیاندازند. کاری که طبق نصّ برخی زیارتنامه ها روش مرسومی علیه اهل بیت (علیهم السلام) بوده :" و حَمَلوا النّاسَ علی اَکتافِ آلِ محمّد : بار نارضایتی مردم را بر دوش خاندان پیامبر انداختند" ، در این موقعیت رهبری اگر موضع علیه تصمیم سران بگیرد، یک بحران درست می شود و اگر حمایت کند ولو مشروط و گذرا، قطعاً عوارضی دارد؛ از جمله کاهش موقت محبوبیت رهبری، دچار تردید شدن طیفی از انقلابیون متوسط الفکر و ...

🔺 گام سوم) :  القاء ناکارآمدی نظام در ابعاد ساختاری و سیاسی و تلاش برای تغییر قانون اساسی و برگزاری رفراندوم تغییر نظام.
در این رابطه نیز می توانید فقط اتفاقات زیر را هوشمندانه کنار هم بگذارید و تقاطع گیری کنید:

۱. ضربه کاری دولت به اقتصاد ؛ از جمله: 
🔹تعطیلی تولید و بسیاری از کارخانه ها
🔹مزخرف خواندن مسکن مهر بارها از طرف روحانی و آخوندی وزیر سابق مسکن
🔹دستور روحانی به سیف_ رییس بانک مرکزی _ مبنی بر تزریق ۱۸ میلیارد دلار از ذخائر ارزی و ۸۰ تن طلای دولت به بازار ارز و طلا به بهاته کنترل قیمت همزمان با تاریخهای اعلام شده از سوی ترامپ برای تحریم ارزی( ۲۵ مرداد۱۳۹۶ ) و تحریم طلا ( ۲۸ آبان ۹۶) که عامل اغتشاشات دیماه ۱۳۹۶ شد. آقای سیف می گوید: من به روحانی گفتم با این دستور اشتباه شما ذخایر بانک مرکزی خالی میشود و او در جواب گفت: نگران نباشید شما در بهترین وضعیت ارزی و ذخیره ای هستید!!!!  یا در جواب احمد عراقچی_معاون ارزی دستگیر شده بانک مرکزی_ که نسبت به عواقب این تصمیم غلط اعتراض دارد میگوید: این داعشیهای بانک مرکزی را به من معرفی کنید تا همه شان را بیرون بریزم!!

۲. کند کردن و تقریباً متوقّف کردن قطار تولید علم در دوران روحانی به تصریح رهبر معظم انقلاب.

حجت الاسلام والمسلمین مهدوی ارفع